Billiga skötväskor online

Skip Hop

Skötväskor från Skip Hop passar för alla, såväl för mammor som för pappor. Väskorna är snygga, smidiga, praktiska och är av hög kvalitet.

 
Är du föräldrar och tycker att det är kul att hänga med i mode och trender? Då finns det ett stort utbud av snygga kläder och accessoarer som du kan köpa på nätet. Du behöver inte lägga ner ditt mode intresse bara för att du blivit förälder – tvärtom! Marknaden för föräldrar är idag större än någonsin och du kan behålla din stil oavsett om den är retro, klassisk eller punkig.

Märket Skip Hop har idag blivit riktigt populärt bland föräldrar och barn. Skip Hop har sitt huvudkontor i New York men har ett flertal återförsäljare i Sverige. De tillverkar alltifrån roliga och snygga badleksaker till sängkläder och skötväskor. Just väskorna har blivit riktigt populära i Sverige och de går att se föräldrar som bär dom dagligen på stan.
 
 
Det finns inga produkter i denna kategori.
 
Skip Hop grundades av två föräldrar, Ellen och Michael, som själva skapade den skötväska som de saknade på marknaden. Idag har de hunnit designa en mängd skötväskor som både har axelremmar, kan fästas på barnvagnen eller bäras som ryggsäck. Ellen och Michael täcker i princip alla olika behov som föräldrar kan ha när det gäller en skötväska. Ta exempelvis en titt på den funktionella väskan ”Skip Hop via messenger” som både rymmer barnets saker och en laptop!

 Billiga skötväskor Skip Hop


Om du gillar att klä dig exklusivt och inte vill bryta av stilen med en klumpig skötväska så har Skip Hop också det perfekta alternativet för dig. De har nämligen designat en riktigt tjusig väska som snarare ser ut som en chic damväska än en skötväska. Väskan finns bland annat i den exklusiva färgen champagne och har tolv stycken förvaringsfack och även ett fack med antibakteriellt skydd där du kan förvara mat. Priset ligger på lite mer än 1 000 kronor men om du inte har en tajt budget så är den definitivt värd att köpas!

Ett annat riktigt funktionellt alternativ från Skip Hop är väskan ”Skip Hop Bento” som har ett särskilt isolerat utrymme för matförvaring! Facket är placerat underst på väskan och innehåller ett ”Mealtime Kit” bestående av tre burkar med lock och en isolerad kylväska. Du kan därför enkelt bära med dig mat och även använda burkarna både i mikron och i diskmaskinen. Förutom denna praktiska lösning så har väskan 15 fickor, två isolerade dryckeshållare och en vadderad skötbädd. Den här väskan passar perfekt för både skogsutflykter och längre resor.
 
 
Köp skötväska från Lekmer.se:
Beställ idag, snabb leverans:
 Billiga skötväskor online