Billiga skötväskor online

Köpguide skötväska

Att välja en skötväska kan vara ett svårt beslut. Särskilt om det är första gången du ska få barn och inte har köpt någon väska tidigare. Det finns nämligen ett gigantiskt utbud av väskor både online och i affärer. Vad som passar dig beror helt enkelt på vilka funktioner och vilken design du letar efter.

Många skötväskor kan se väldigt snygga ut men kanske inte är särskilt funktionella. Det viktiga för en skötväska är att den har ett flertal olika fack och att den är tillverkad i ett slitstarkt material. En fördel är också om den är vattentålig eftersom du med största sannolikhet kommer att bära med dig både välling och andra vätskor som kan läcka ut. Det är också viktigt att väskan går att tvätta enkelt på 40 grader och inte kräver några specifika skötselråd. Kontrollera också om väskan har en stabil botten så att den går att ställa ner på marken om det kanske skulle behövas.  Innan du köper en väska bör du också tänka på om du helst vill ha en som går att bära på ryggen eller en med axelrem som även går att fästa enkelt på barnvagnen.

 Billiga skötväskor OiOi

Om du letar efter skötväskor som går att bära på ryggen bör du exempelvis ta dig en titt på sajten pappaprylar.se. Här finns den coola ryggsäcken ”DadGear Backpack” som rymmer upp till 40 liter! Väskan är tillverkad av slitstarkt material och har alltifrån tvättservettlåda till ett flertal lättillgängliga fack där man kan lägga både blöjor och nappflaskor. Väskan har också en separat liten dyna för byte av blöja om man är ute och inte har tillgång till skötrum och toalett.  Dessutom har väskan en cool kamouflagefärg som lätt gör att du kommer att vilja använda väskan även efter blöjperioden.

Om du föredrar skötväskor med axelrem så finns det ett flertal butiker online som erbjuder högkvalitativa produkter. På sajten babyshop.se säljs exempelvis  Skip Hop skötväskor som är tuffa och bekväma väskor i tåliga material. Titta bland annat på väskan ”Duo Deluxe orange” som har bekväma och breda remmar så att väskan både kan bäras på axeln och sättas fast på barnvagnen. Väskan har en häftig orange färg och massor av funktionella fack och fickor för blöjor och nappar.  Om det är just en axelremsväska du vill ha så bör du också titta på väskor av märket Willvin. Priserna är något dyrare än genomsnittet men designen och kvalitén kan vara värd några extra kronor. Titta exempelvis på axelremsväskan ”Willvin Leatherette” som erbjuder stor plats både för ditt barns saker och dina egna såsom mobil, nycklar och laptop.

Även om du har en begränsad budget så finns det en mängd funktionella och billiga skötväskor värda att köpa på nätet. Ta exempelvis en titt på den snygga väskan ”Infantino” i retrodesign som bland annat säljs på sajten shoppinggatan.se. Väskan består av ett slitstarkt material som tål vätska och har en skötbädd som går att ta loss vid behov. Ett perfekt val för dig som gillar mysig retrodesign men har en tunn plånbok!

Köp skötväska från Lekmer.se:
Beställ idag, snabb leverans:
 Billiga skötväskor online